Welk tapijt voldoet aan uw eisen?

Vraag het een van onze medewerkers.
Bel vrijblijvend: +31 (0) 35 60 30 167

Evenementen- en Beurstapijt

Naaldvilt

Het evenemententapijt en beurstapijt dat wij aanbieden is gemaakt van naaldvilt met een pre-coated backing. Dit tapijt wordt in de norm gebruikt op grote beurzen en evenementen en beschikt over de kwaliteitsnorm BFL- S1. Dit staat voor de brandveiligheid van dit product.

Het assortiment

Omdat wij over een grote voorraad beschikken, kunnen wij standaard diverse kleuren direct leveren. Aan de rechterzijde van deze pagina vindt u een overzicht van deze kleuren. Het tapijt is verpakt op rollen van 2 meter breed en 30 meter lang. Het is mogelijk de rollen te voorzien van plastic beschermfolie. Het folie wordt, vlak voordat de vloer in gebruik wordt genomen, verwijderd. Dit zorgt ervoor dat uw tapijt schoon blijft tijdens de opbouw van bijvoorbeeld de beurs of het evenement.
Indien u op zoek bent naar een specifieke afmeting of kleur, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u informeren naar de mogelijkheden.

Bezorgmogelijkheden

Wij werken samen met een vaste transporteur. Dit maakt het mogelijk om uw tapijt tegen scherpe tarieven bij u te bezorgen. Deze bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand. Voor meer informatie of een prijsopgaaf van de bezorgkosten, kunt u contact met ons opnemen.

Het leggen van tapijt

Indien u het leggen van het tapijt wenst uit te besteden, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. De legprijzen van het tapijt zijn afhankelijk van onder andere het aantal vierkante meters en de dag waarop het gelegd dient te worden. Voor meer informatie of een prijsopgaaf van de legkosten, kunt u contact met ons opnemen.

STAGE-CARPET-_-Beurstapijt_Diensten

Contact & Help

StageCarpet BV
Nijverheidsweg 16
3762 ER Soest
E: info@stagecarpet.nl
Tel: +31 (0) 35 60 30 167
Fax: +31 (0) 35 60 33 649
Openingstijden:
Ma t/m vrij van 9:00 tot 18:00
Zaterdag op afspraak